7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne info@kk-klf.dk
Vælg en side

Boss by Hugo Boss 0637/S hxf (hj) hvna crbn (gun metal fl) – køb den online billigt

DKK 830,00

Varenummer (SKU): 20085 Kategorier: ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Boss by Hugo Boss 0637/S hxf (hj) hvna crbn (gun metal fl) her:
Boss by Hugo Boss 0637/S hxf (hj) hvna crbn (gun metal fl)

Mange leder efter den billigste Boss by Hugo Boss 0637/S hxf (hj) hvna crbn (gun metal fl) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Boss by Hugo Boss 0637/S hxf (hj) hvna crbn (gun metal fl) her: billigste Boss by Hugo Boss 0637/S hxf (hj) hvna crbn (gun metal fl)

Sommerens solbrilletrend: Denne brille skal du gå efter

Lige fra forårets første sol pryder solbrillerne mange danskeres ansigter. Hvilke tendenser holder mon denne sommer, når du skal vælge de moderigtige solbriller? Denne sæson byder på solbriller i mange forskellige former og farver. Et par som du aldrig kan gå galt i byen med er de populære pilotsolbriller.

Sommerluftens helt
De stilede pilotbriller har de sidste par år stået højt på listen over modetrends. Det enkle stel og det halvrunde brilleglas giver dig en høj solbeskyttelse og er særligt velegnet til dig, der skal ud og ”cruise” på de danske veje i løbet af sommeren. Denne type solbriller er ikke kun praktisk til dig, der skal ud og køre, men aviator-brillen, som den også kaldes, pryder også dit look med et frisk og sporty look, der kan få selv Top Gun-stjernerne til at blegne ved siden af.

I mage år har aviator-solbrillerne været populære hos både mænd og kvinder, da det enkle men stilede look kan kombineres efter enhver stilart. Bærer du den rå tøjstil, kan du nemt toppe dit look med disse briller, der kan fås med forskellig skyggestyrke. Er du mere til kontorstilen, er aviator-brillen også alt du behøver, for at give stilen et sommerligt løft.

Køb Boss by Hugo Boss 0637/S hxf (hj) hvna crbn (gun metal fl) i dag for kun kr. 830.00 (husk der er prisgaranti, så du får den ikke billigere), så kommer den direkte hjem til din adresse – og der er oven i købet gratis fragt.

Varefakta